Værkstedskonto

Del regningen op i bidder med en værkstedskonto hos Selch Biler

Kender du også til det, når der kommer en uventet værkstedsregning på bilen ind af døren? Det falder ofte sammen med andre betalinger, og kan få hele budgettet til at skride. Derfor kan du hos Selch Biler få en værkstedskonto, og på den måde kan du dele din regning op i mindre bidder, så den bliver mere overkommelig. Du kan afbetale op til 40.000 kr. over enten 10 eller 20 måneder. Der er 0% i renter, 0 kr. i gebyr og ÅOP er 0% – det er derfor blot den reelle regning, der deles op over enten 10 eller 20 måneder.

Undgå at betale store værkstedsregninger på en gang med en værkstedskonto

Hos Selch Biler værksted kan du få en værkstedskonto, som kan hjælpe dig, hvis du får en uventet og/eller dyr værkstedsregning og har svært ved at finde eller undvære pengene til nu og her. Kontoen fungerer som en rente- og gebyrfri kredit. Du betaler blot den faktiske pris på regningen over flere måneder.

Med en Selch Biler værkstedskonto kan du få kredit på op til 40.000kr. i enten 10 eller 20 måneder. Du kan bruge kontoen til både vedligeholdelse, service og eftersyn, skrift til sommer- og vinterdæk samt reparationer på din bil. Det er også muligt at købe nyt ekstraudstyr til din bil med denne konto, det behøver altså ikke kun være til uforudsete værkstedsregninger.

Det er muligt at oprette kontoen, så den er klar til, når du en dag skal bruge den, så er du også forberedt, hvis der pludselig kommer en uforudset reparation. Hvis du har en regning, som er højere end 40.000kr. så er det også muligt at blive godkendt til en kredit på 10.000kr. ekstra med præcis samme betingelser.

 

Fordele ved at have en værkstedskonto:

– Du er forberedt på uforudsete værkstedsregninger.

– En enkel og fair afbetalingsordning på dine regninger.

– 0% i rente, 0 kr. i gebyr og en ÅOP på 0%.

– Del betalingen ud på 10 eller 20 måneder.

– Automatisk betaling via betalingsservice.

– Første betaling er løbende måned plus 30 dage.

 

Er du også blevet nysgerrig på om en værkstedskonto kunne være noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Hos Selch Biler er vi dit Suzuki værksted Birkerød. Vi er eksperter inden for Suzuki og vores mekanikere har stor erfaring med service og reparation heraf. Så kig forbi os hvis du oplever problemer med din Suzuki, og hvis udgifterne er større end budgettet tillader nu og her, så kan en Suzuki værkstedskonto være løsningen.

Suzuki