Når du vælger at købe en Suzuki medfølger der helt automatisk en lille smule grøn samvittighed. Suzuki har nemlig valgt at gøre mild-hybrid til standard i alle deres nyproducerede biler. Udover Suzuki mild hybrid finder du også Suzuki-modeller med enten full hybrid, også kaldet stærk hybrid eller plug-in hybrid. Hybrid-teknologien er en CO2-reducerende teknik, der forener en benzinmotor med en lille elmotor med tilhørende batteri. Når du kører i bilen opsamles den udløste elektricitet ved fx bremsning og deceleration. Denne energi kan så aflaste benzinmotoren ved spidsbelastninger som ved start og acceleration.

Biler med mild hybrid kan ikke køre udelukkende på el, men er en hjælp, som medfører at bilen kan køre mellem 10-15% længere på literen. Full hybrid er kraftigere, så det faktisk er muligt at køre på den opsparede el og køre helt op til 30% længere på literen. Med plug-in hybrid kan du lade op med et kabel og dermed køre et vist antal kilometer på ren el. Så når du køber en Suzuki, behøver du slet ikke at træffe svære valg om, hvorvidt du burde lægge en sjat ekstra, for at få den gode klimasamvittighed med i handlen – du får den bare.

Mild Hybrid

Vælg den rigtige Suzuki med hybridteknologi 

Som sagt er hybridteknologien i dag standard i alle Suzukis modeller – dog undtaget er Suzuki Jimny. Men der er noget at vælge mellem lige fra den lille smarte Suzuki Swift hybrid, over den ’søde’ Suzuki Ignis hybrid, til de store modeller Suzuki Vitara hybrid og Suzuki S Cross hybrid. Og vil du gå mere seriøst til værks, når det kommer til muligheden for at køre på el, så tag et kig på Suzuki Swace, som netop er en full hybrid, der altså er en selvopladende hybrid eller Suzuki Across, der er en plug-in hybridbil med firehjulstræk.

Køb din Suzuki med mild hybrid hos Selch Biler 

Er du interesseret i at høre mere om Suzuki mild hybrid og de andre typer af hybridteknologi, så kig ind til Selch Biler. Hør mere om og prøv de forskellige muligheder, og find den løsning der passer til dine behov og ønsker. Vi står klar med dygtige medarbejdere hos Suzuki i Birkerød, der står klar til at hjælpe dig godt på vej. Og på vores værksted har vi mekanikere, der allerede er eksperter i at servicere og tage sig grundigt af Suzuki’er, der er udstyret med hybridteknologi.

Suzuki Værksted