Om os

Om Selch Biler

Vi koncentrerer os udelukkende om Suzuki, og med vores over 50 år i branchen vil du møde Suzuki specialister i hele forretningen. Vi behandler både kunder, medarbejdere og vores fælles miljø med stor respekt.

Tilfredse Suzuki-kunder siger det hele

År efter år placerer Suzuki sig helt i top af den store AutoIndex-analyse, hvor danske bilejere vurderer deres oplevelse hos bilforhandlere og værksteder over hele landet. Vores mål er at levere en ordentlig bil til en ordentlig pris, og Suzuki-kunderne viser sig gang på gang at være mere tilfredse end de fleste andre bilejere i Danmark. Og det er vi ret så stolte af!

Suzuki Motor Corporation har været på banen i over 100 år. Selskabet blev grundlagt i Japan 1909 af Michio Suzuki. I 1955 rullede den første bil af samlebåndet, og i 1970 trillede den første 4-hjulstrækker ud i terrænet. Suzuki er i dag verdens største producent af mindre biler og har solgt mere end end 50 millioner biler i 180 lande. Det betyder, at hver eneste nye Suzuki kører på enestående ekspertise.

Vores historie

I 1967 forpagtede Preben Selch som 21-årig Chevron-tanken på Birkerød Kongevej. I 1979 flyttede virksomheden til Farum Hovedgade med egen tank og autoværksted, indtil tanken blev erstattet af bilsalg i midten af 80érne. I 1999 havde firmaet forretninger i Farum, Birkerød og Hørsholm med i alt 30 medarbejdere. Peter Selch startede i virksomheden i 1996 og den 1. januar 1998 kom Suzuki mærket til. Peter købte virksomheden af Preben den 15. juni 2005. Forretningen flyttede til den nuværende adresse på Birkerød Kongevej 85 den 1. juli 2018 og beskæftiger i dag 10 medarbejdere.

Vi glæder os til at møde dig i forretningen.

Peter Selch

Direktør

Medarbejdere

Peter Selch

Peter Selch

Direktør, HD(R) - Salg

Frederik Strauss Hansen

Frederik Strauss Hansen

Salgskonsulent

Henrik Nelby

Henrik Nelby

Eftermarkedschef

Anna-Beth Selch

Anna-Beth Selch

Administration

Brian Brinck

Brian Brinck

Automekaniker - Værksted

Mustafa Harmanci

Mustafa Harmanci

Automekaniker - Værksted

Kittichai Jaipara

Kittichai Jaipara

Lærling - Værksted

Jakob Levy Dal

Jakob Levy Dal

Lærling - Værksted

Claus Kristensen

Claus Kristensen

Klargøring