Søg blandt vores biler

Vi har 8 biler på lager

Leder du efter en god brugt bil? 

Hos Selch Biler A/S finder du et udsøgt udvalg af rigtig fine og velholdte brugte biler. Vi er specialiseret i Suzuki, så du finder mange og lækre brugte Suzuki, men vi har også andre mærker i vores brugtbilsarsenal. Fælles er dog, at vi kun tilbyder brugte biler, som vi kan stå inde for at sælge videre. Vi giver en grundig og ærlig vejledning, når du er på jagt efter en brugt bil. Det kan nemlig godt være lidt en jungle at finde rundt på brugtbilsmarkedet, men med udgangspunkt i dine bilbehov finder vi den helt rigtige brugte bil til dig. Om det så skal være en stor og rummelig familiebil, en lækker og komfortabel SUV eller en lille smart bil, der skal bringe dig sikkert og økonomisk frem og tilbage fra arbejde, så har vi altid noget at tilbyde. Der er mange penge at spare ved at vælge en god brugt bil, men er du alligevel mere til at købe en splinterny bil, så er vi autoriseret Suzuki-forhandler. Vi kan hjælpe dig med at vælge en ny og lækker drømme-Suzuki, samt alt det øvrige der følger med et bilkøb. Det gælder nu også ved et brugtbilkøb – vi tager os af alt det praktiske, så du bare skal nyde, og blive fortrolig med din nye bil. 

 

Kom til Birkerød og kør afsted i din nye brugte bil

I vores fine bilhus finder du vores udbud af brugte biler i Birkerød. Så tag et kig på vores brugtbilsannoncer her på vores hjemmeside. I hver annonce finder du et godt overblik over alle de relevante og vigtige data, som er nødvendige at forholde sig til og prioritere, når man kigger på brugte biler. Ligeledes finder du fine og sigende billeder af den konkrete bil. 

Du kan også bare komme forbi vores bilhus til en sludder og se vores udbud af brugte biler. Du kan tage en prøvetur i dine favoritbiler, og se om vi kan tilbyde dig dit nye bilmatch. Hos os er vi tossede med det japanske bilmærke og det vil glæde os, hvis du fandt din nye brugte Suzuki – eller en bil fra et andet bilmærke – netop hos os. Vi har gennemtjekket de brugte biler og har udført eventuelle reparationer på bilerne på vores værksted med udsøgt Suzuki-ekspertise og selvfølgelig kun med originaldele. Du kan derfor med ro i sindet vælge en brugt Suzuki hos Selch Biler A/S i Birkerød! 

Vi glæder os til at se dig i vores bilhus!