Finansiering og forsikring


Finansiering

I samarbejde med seriøse finansieringsselskaber tilbyder vi attraktiv finansiering af bil og udstyr, som vores dygtige mekanikere installerer. Vi sikrer at vi løbende kan tilbyde de mest konkurrencedygtige finansieringsprodukter og vil altid rådgive dig professionelt således at vi finder den bedste løsning på dit behov. Ring eller skriv, eller kom forbi og få et konkret finansieringstilbud.


DEN FØRSTE MÅNED ER GRATIS!

En Suzuki forsikring er skræddersyet specielt til din Suzuki. Med forsikringen har vi lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If Skadeforsikring – Nordens største forsikringsselskab.

Når du køber en Suzuki hos en Suzuki forhandler, får du den første måneds forsikring gratis. Du er derefter dækket af vores kaskoforsikring i en måned, uden at det koster dig en krone. Efterfølgende bliver du kontaktet af Suzuki Forsikring med henblik på en fortsættelse af forsikringen på fordelagtige vilkår:

 

  • Er du fyldt 30 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.
  • Er du mellem 25 og 29 år og nystartet bilist, får du 8 års anciennitet, hvis du har kørt skadefrit den første måned. Du kommer derfor meget hurtigere op som elitebilist og de billigere præmietrin
  • Er du mellem 18 og 24 år og nystartet bilist, får du 4 års anciennitet, hvis du kører skadefrit den første måned. Du får dermed hurtigere adgang til en lavere forsikringspræmie.
Suzuki forsikring