Værksted

Autoværksted i Birkerød

Hos Selch Biler A/S er vi Suzuki eksperter. Vores mekanikere har stor erfaring i service og reparation af Suzuki biler og leverer et færdigt stykke arbejde, hver gang. Du kan altid få en fast pris på det bestilte arbejde. Tilstøder der yderligere opgaver kontakter vi dig altid for accept. Vores Autoværksted anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer ensartet kvalitet i hele bilens levetid. Bemærk at originale Suzuki dele sagtens tåler prissammenligning imod uoriginale dele.

Vores pladeværksted udbedrer alle former for skader på din Suzuki og sørger for en smidig og hurtig skadesbehandling. Til vores faste kunder tilbydes i øvrigt attraktiv lånebilsordning, for dem der har behov. – Gratis skift af pærer (pæren skal købes hos os) – Dækhotel incl. hjulskift, til fornuftig pris.

 

Værksted

Hent vores app for at booke tid til service

Eller send os en forespørgsel her

Teknologisk institut
Autobranchen

Kvalitetssikring

Vores autoværksted er tilmeldt Dansk Teknologisk Institut DTI, som løbende kontrollerer vores værktøj og laver stikprøvekontrol af mekanikernes udførte serviceeftersyn og reparationer. Vi har adresse i Birkerød, men servicerer også mange kunder fra Lyngby, Hørsholm, Farum, Holte og omegn.

Medlem af Autobranchen Danmark
Vi har været medlem hos Autobranchen Danmark i mere end 25 år. Læs mere om, hvad det betyder for dig som bilejer her.

Service af Suzuki

Når din Suzuki runder 3 år tilbyder vi Basisservice. Det koster mindre end det store eftersyn, men holder stadig samme høje kvalitet. Bilen efterses på de vigtigste elementer, og vi skifter olie og filter på din bil. Hvis der yderligere er elementer, der har behov for at blive udskiftet, kontakter vi dig selvfølgelig inden en eventuel udskiftning. Dermed får du en bil, der er blevet efterset af en af vores dygtige mekanikere. Din bil bliver køreklar til en favorabel pris, og vi går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten.

Da vi altid skræddersyer vores løsninger, kan du ringe til os på telefon 45 81 72 78 for et tilbud på Basisservice til din bil. Priserne starter fra kr. 1.295,-

Serviceaftale Selch Biler A/S

Hvis du vælger en serviceaftale hos os garanterer vi 100 % budgetsikkerhed uden overraskelser. Heri ligger også garanti mod prisstigning på arbejdsløn og reservedele. Serviceaftalen indeholder også det, der ikke er omfattet af normale servicepriser (f.eks. bremseklodser, viskerblade og pærer).

Forlæng din garanti – aftalen løber i op til 60 måneder!

Priser fra kr. 340,- pr. måned.

 

Til vores faste kunder tilbyder vi:

  • Attraktiv lånebilsordning, for dem der har behov.
  • Gratis skift af pærer (pæren skal købes hos os).
  • Dækhotel incl. hjulskift, til fornuftig pris.
Suzuki logo