Den lækre Vitara er Suzukis bud på en optimal familiebil. Den kan møde mange af den moderne families krav til et køretøj. Vitara er rummelig Suzuki SUV med masser af plads til både børn, bedsteforældre og al det udstyr der følger med sådanne størrelser. Så er den spækket med det nyeste sikkerhedsudstyr og ikke mindst er den økonomisk; både i indkøbspris og i drift.

Suzuki Vitara

Hurtige fakta om Suzuki Vitara

Suzuki Vitara er en SUV, som er kendetegnet ved høj kørestilling. Det vil sige god ind- og udstigningshøjde, perfekt udsyn over trafikken og ligeledes en god højde for små nysgerrige øjne på bagsædet, der kan følge med i, hvad der passerer både på marken og inde i byen. Som den ægte SUV, den nu engang er fås Vitara også med AllGrip 4WD Select – altså et avanceret system for firehjulstræk med mulighed for forskellige indstillinger alt efter kørselsforholdene.

Du har mulighed for at få Vitara med krog, hvor du kan trække op til 1500 kg. Af sikkerhedsudstyr kan nævnes fartpilot, automatisk nødbremse, vognbaneassistent, blind vinkel advarsel samt skiltegenkendelse. Suzuki har indført hybrid som standard i alle deres nyproducerede modeller.

Suzuki Vitara interiør

Fås Suzuki Vitara som S-Hybrid? – og hvad er det egentlig? 

Ja, Suzuki Vitara fås med det smarte S-Hybrid i versionerne med automatisk gearskifte (AGS). Det er en udbygning af mild-hybrid. Det vil sige, at du stadig slipper for besværet med ladestander og kabler, for Suzuki Vitara hybrid er selvopladelig ved din almindelige kørsel. Elmotoren og batteriet er forstærket således, at det er muligt for dig at køre udelukkende på den opsamlede el, ved lave hastigheder, som fx ved bykørsel. (Dette er ikke muligt ved mild-hybrid, her suppleres den opsamlede el blot ved spidsbelastninger). Med S-Hybrid får du mulighed for at køre helt op til 18,9 km/l ved blandet kørsel. Vitara fås dog også med 6-trins manuelt gear, som er udstyret med mild-hybrid teknologi. Når du køber en Suzuki, behøver du altså ikke at tage stilling til om du vil køre hybrid, men kun hvilken type af Suzuki hybrid, du skal vælge.

Vitara S-Hybrid

Hvor skal jeg købe en Suzuki Vitara?

Vi synes du skal komme forbi os og købe din Suzuki Vitara hos Selch Biler. Vi har stor erfaring i det japanske bilmærke, og vil med glæde hjælpe dig godt videre med den helt rette Suzuki. Snup en kop kaffe hos os og hør mere om den skønne familiebil Suzuki Vitara i Birkerød i Nordsjælland.