Er Suzuki Jimny en god bil?

Den klassiske Jimny er en ægte Suzuki offroader. En bil der ikke står tilbage for selv de største forhindringer, trods der ikke er de største forhindringer, du kan udsætte den for i Danmark. Men en Suzuki Jimny skal ses som et legetøj, der tilfældigvis også er super praktisk og anvendelig, hvis du har tendenser til at opholde dig i naturen. Enten som dit arbejde eller som din hobby. En Suzuki Jimny Van er fx en fremragende jagt- og fiskeribil, hvor den virkelig kan komme til sin ret, når den kan køre af smalle og ujævne skovstier, eller bringe dig helt tæt på vandkanten ved at kunne køre på sandstranden.

Suzuki Jimny Grøn Gul

 

Hvor langt kører en Suzuki Jimny på literen?

En Suzukis Jimnys forbrug er opgivet til 13 km/l ved blandet kørsel. Derudover gør Jimnys køreegenskaber kombineret med den fleksible indretning af kabinen, den til en virkelig anvendelig arbejds- og hobbybil. Der er plads til alverdens udstyr i den, og du kan frit indrette den med specialudstyr til netop dine opgaver. Og så er den perfekt til det der kaldes tailgating, som er et amerikansk fænomen, hvor man benytter bagenden af bilen til, i fællesskab med andre, at tilberede og grille mad i det fri. Læs meget mere om, hvordan en Jimny kan bruges i denne artikel.

Suzuki Jimny interiør

 

Har en Jimny reduktionsgear som en ægte offroader?

Selvfølgelig! Med en Jimny får du et stykke kraftigt legetøj eller værktøj, om du vil, med en lang og ikonisk historie. Den første Jimny blev produceret i 1968, men kom først til Europa i 1998. Jimny er en helt speciel Suzuki SUV med fleksibelt firehjulstræk og selvfølgelig med reduktionsgear, som netop giver en fleksibel mulighed for at køre ekstremt terrænkørsel. Som standard kører den med baghjulstræk, men du kan selv nemt vælge, hvordan hjulene skal trække ud fra udfordringerne du står over for, når du vover dig offroad. Jimny er som standard indrettet med et varerum bag de to forsæder, som er sikkert beskyttet ved et gitter. Der er dog store muligheder for en personlig indretning ud fra dine behov.

Suzuki Jimny i skoven

 

Hvor kan jeg købe en Suzuki Jimny og hvad koster en Suzuki Jimny?

Det kan du hos os i Selch Biler. Vi har stor erfaring inden for Suzuki, og vi vil glæde os til at hjælpe dig ud på eventyr i din helt egen og tilrettede Suzuki Jimny.

Kom ind og hør om Suzuki Jimny i Birkerød, i Nordsjælland hos Selch Biler. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne og specialiserede bilhus.