Suzuki har cirka 50 års erfaring med design og produktion af SUV-typer og må dermed betragtes som eksperter på området. Suzukis SUV udvalg spænder bredt og kan tilfredsstille flere forskellige krav til den store populære biltype. Du finder hele 5 forskellige Suzuki SUV modeller. Her gennemgår vi kort, hvad de hver især er kendetegnet ved.

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny er Suzukis første firehjulstrukne model, som trillede ud af deres fabrik i Japan i 1970. Den har oplevet meget gennem tiderne, men i dag er den en rå og klassisk offroader, som enten kan agere hobby-fornøjelses bil eller en sand arbejdsmakker. Jimny har AllGrip Pro 4WD-system, som er et firehjulstræk med reduktionsgear, der giver mest mulig kontrol og sikrer uovertruffen fremkommelighed i ethvert terræn. Herudover er den spækket med moderne teknologi som automatisk nødbremse samt kamera og laser-censor.

Suzuki Jimny Grøn

 

Suzuki Ignis

En mini-SUV er alligevel et udtryk med en indbygget modsigelse. Men med Suzuki Ignis får du alle de fordelagtige elementer fra en klassisk SUV; høj indstigning og fremragende overblik over trafikken, men samtidig kombineret med en smart og omgængelig størrelse. Det gør Ignis til en herlig bybil, især med dens mild-hybrid teknologi, der også gør den yderst økonomisk at drøne rundt i.

Suzuki Ignis Blå

 

De store SUV’er

Hvis du alligevel ikke kan være i en Ignis, så er det en Suzuki Vitara du skal vælge eller måske en Suzuki Across. Det er de helt store fuldblods SUV-modeller. Her er rummelig kabine, perfekt udsyn og udsøgt kørekomfort til dig der skal fragte meget rundt eller bruger mange timer på farten. De er begge firehjulstrukket og fås enten som plug-in hybrid (Across) eller med mild/S-hybrid (Vitara).

Suzuki Vitara

 

Suzuki S-Cross

Hvis det er din store familie du har brug for at putte i bilen og køre afsted med, så er det den lækre Suzuki S-Cross du skal gå efter. Her er der plads til ungerne på bagsædet, så du behøver ikke høre dem skændes om pladsen, der er et godt udsyn, så de kan følge med i hvad der sker udenfor bilen. Du kan vælge mellem mild-hybrid eller S-hybrid, hvor bilen kan køre på den el, der opsamles fra din kørsel. Kom og prøv familiens nye ven!

Suzuki S-cross

 

Hør mere om din Suzuki SUV hos Selch Biler 

Du er velkommen til en snak og en prøvetur i de forskellige SUV modeller, så du kan finde din kommende Suzuki-yndling. Vi er autoriseret Suzuki forhandler, så vi forhandler både nye biler, men også Suzuki SUV brugt. Samtidig finder du os på vores store og moderne værksted, hvor vi tager os kærligt af din Suzuki med vores store specialviden. Så velkommen hos Suzuki Birkerød.

Kontakt os her for at høre mere.