Værkstedslån

Del regningen op i bidder med et værkstedslån hos Selch Biler

Kender du også til det, når der kommer en uventet værkstedsregning på bilen ind af døren? Det falder ofte sammen med andre betalinger, og kan få hele budgettet til at skride. Derfor kan du hos Selch Biler få et værkstedslån, og på den måde kan du dele din regning op i mindre bidder, så den bliver mere overkommelig. Du kan afbetale op til 40.000 kr. over 5, 10 eller 20 måneder. Der er 0% i renter, 0 kr. i gebyr og ÅOP er 0% – det er derfor blot den reelle regning, der deles op over 5, 10 eller 20 måneder.

Undgå at betale store værkstedsregninger på en gang med et værkstedslån

Hos Selch Biler kan du få et værkstedslån, som kan hjælpe dig, hvis du får en uventet og/eller dyr værkstedsregning og har svært ved at finde eller undvære pengene lige nu og her. Du betaler blot den faktiske pris på regningen over flere måneder.

Med et Selch Biler værkstedslån kan du få kredit på op til 40.000kr. i enten 10 eller 20 måneder. Du kan bruge lånet til både vedligeholdelse, service og eftersyn, skrift til sommer- og vinterdæk samt reparationer på din bil. Det er også muligt at købe nyt ekstraudstyr til din bil med dette lån, det behøver altså ikke kun være til uforudsete værkstedsregninger.

Fordele ved at have et værkstedslån:

  • Du er forberedt på uforudsete værkstedsregninger.
  • En enkel og fair afbetalingsordning på dine regninger.
  • 0% i rente, 0 kr. i gebyr og en ÅOP på 0%.
  • Del betalingen ud på 5, 10 eller 20 måneder.
  • Automatisk betaling via betalingsservice.
  • Første betaling er løbende måned plus 30 dage.

Er du også blevet nysgerrig på om et værkstedslån kunne være noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Hos Selch Biler er vi dit Suzuki værksted i Birkerød. Vi er eksperter inden for Suzuki og vores mekanikere har stor erfaring med service og reparation heraf. Så kig forbi os hvis du oplever problemer med din Suzuki, og hvis udgifterne er større end budgettet tillader nu og her, så kan et Suzuki værkstedslån være løsningen.

Suzuki Værksted